Известие
Collapse
No announcement yet.
Собствениците на автомобили в Германия поставят Алфа на второ място в класация за...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеТази класация определя доколко собствениците са доволни от съответния автомобил, щом си дал една камара пари за Мерцедес и ти откажат чистачките примерно, следва да си много недоволен. На алфистите пък съответно такива проблеми не им правят впечатление и оттам и доброто място в класацията
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеА новата Алфа според теб не е камара пари ли? Я сравни цената на 159 и на Ц-класата. Що не караме аз и ти нова Алфа? Коя година ти е боксера? Писна ми от изявления като "карам Алфа, щото нямам пари за Гоуф".Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеА новата Алфа според теб не е камара пари ли? Я сравни цената на 159 и на Ц-класата. Що не караме аз и ти нова Алфа? Коя година ти е боксера? Писна ми от изявления като "карам Алфа, щото нямам пари за Гоуф".Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеАз по-скоро имах впредвид, че спокойствието на алфистите не може да бъде нарушено от разни дребни проблемчета...
Моята теза е друга: актуалните модели на Алфа Ромео са достатъчно добри, хората са се постарали да ги направят качествено и клиентите да са доволни. В Германия, както и в България Алфа Ромео се кара не само от алфисти, а и от много хора, които нямат пристрастия към марката. Фактът, че тези хора оценяват колите си толкова високо е показателен за реалното място на марката в автомобилния свят, а изказвания като твоето омаловажават това място.
Знам, че не го мислиш сериозно и не си имал това предвид, нито пък искам да те засегна по някакъв начин. По-скоро бих желал да те провокирам да се замислиш по-сериозно върху темата, защото така с лекота хвърлени несериозни твърдения се възприемат и от околните, въпреки че не това си имал предвид. Така се подхранва един комплекс, който много се е разпространил вече из нашата общност и където го видя гледам да го съсека. Бих го нарекъл "комплекс на българския алфаджия". Не само аз го забелязвам - хвърли едно око на темата за "плюенето по алфите", както и на тази тема: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35940, в която се стигна дори до ключ.
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение...и като цяло си мислех, че сме освен другото и хора с чувство за хумор ама ти явно не си. Боксера е 95г на 200 000+ км и съм много доволен от него.
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеМного насериозно се взимаш, колега...
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеТакива пионерски изказвания са характерни за форума, но "бойният дух" от тях вече линее, та чак крее. Малко самоирония никога не е излишна...
Бих искал да призова за малко повече обективност и сериозност, за да не се излагаме пред чужденците, както и към малко повече толерантност към по-различното мнение. Айде нЕма нужда като не сте съгласни с тезата ми да ме квалифицирате като "взимащ се насериозно" и като "нямащ чувство за хумор.
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеТочно за това говорех и отворих темата за плюене по алфа дявола не е чак толкова черен колкото се представя в България всичко тук е фарс но много малко хора го разбиратПървоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеА колко от нас карат коли на около 2 години, по нормални пътища, поддържат ги с нормални консумативи и могат да са сигурни в нивото на обслужване в сервиза?
Тук всичко е изкривено, та митологията лиПървоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеДори и ние алфистите не си вярваме че може алфа да е толкова напред май не са ни виновни голфаджиите а ние ако бяха сложили фолксваген най отпред щяхте да повярвате нали !!!промити мозъци сме ние българите
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениемоята теория за първото място в тази класация е, че то е определено от социално слабите германци които са скочили от голф 2 примерно на чисто ново дайхатсу и се радват, че им мирише на ново и няма много неща да му се сменят, което се дължи не на друго а на елементарната концепция на тези автомобили
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
Бих искал да призова за малко повече обективност и сериозност, за да не се излагаме пред чужденците, както и към малко повече толерантност към по-различното мнение. Айде нЕма нужда като не сте съгласни с тезата ми да ме квалифицирате като "взимащ се насериозно" и като "нямащ чувство за хумор.
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеДа се излагаме? ...
Смисълът? Опитах се да развия теза. На който не му се чете - да не чете.
Comment
-
Факта, че Алфаромео държи доста висока цена до 5-тата година и е съпоставима с марки като БМВ и Ауди води до извода, че са надежни, проблема е ча караме коли, който нямат нищо общо с 2 годишни. Това са фактите.
Проблема е и във факта, че няма никаква гаранция за това каква кола втора ръка купуваш, както е в повечето държави, а не излизаш от автокъщата и вече продавача няма отношение към колата, както и че се ремонтират във всевъзможни сервизи и доста хора си се учат на тях.Last edited by georgyg; d.m.y г., 08:37."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Comment